Добре дошли в сайта на АЛМ-БГ партньор на ALMIG GmbH

Работно време: от Понеделник до Петък - от 8:30 до 18:30 Контакти : 0889886245 и 0876458166

Системи за третиране на кондензатт

висококачествени системи за сгъстен въздух произведени в Германия с до 5 години гаранция

Система за третиране на кондензат ALM-D 10/100 (кондезоотделител)


  • Капацитивната технология за контрол на нивото спестява сгъстен въздух, енергия и пари.

  • Здрав, устойчив на корозия алуминиев корпус, покритие с EP лак.

  • Технически характеристики+

       Кондензатът неизбежно се получава по време на генерирането на сгъстен въздух. Той съдържа частици масло и мръсотия и може да причини корозия в тръбите на системата за снабдяване със сгъстен въздух, както и в системите захранващи се с въздух, ако не се изхвърля безопасно. С използването на кондензоотделител от серията ALM-D, ALMiG решава проблема с отвеждането на конденза без загуби на сгъстен въздух. Кондензоотделителите от серията ALM-D10 се използват при по-малки системи. ALM-D10 съдържа надежден клапан с директно действие с FPM уплътнение и покрива диапазона на налягане от 0 до 16 bar(до 230 PSI). С височина на входа само 74 мм, ALM-D10 е много компактно решение с уникална гъвкавост и надеждност. Типичното приложение е в хладилни изсушители и филтри поради компактните си размери и тегло под 500 грама. Максималният дебит на компресора на този клапан е 10 m³/min (350 CFM). Кондензоотделителите от серията ALM-D100 премахват всички видове кондензат от системите за сгъстен въздух до 100 m³/min без загуба на въздух. Функцията без загуба на въздух може да спести енергия. Компактният и здрав алуминиев корпус, двупосочният, директен клапан с голям дебит, аларма NC или NO и интегрирано сито, правят ALM-D100 най-надеждното решение на проблема с кондензата.Система за третиране на кондензат ALM-D 180/9000 (кондезоотделител)


       ALM-D-180–9000 са кондензоотделители с електронен контрол на нивото, които се използват на всякъде,където се изисква надежно, ефективно и евтино дрениране на конденза. Основните им предимства са дрениране без загуба на налягане, нечувствителни към замърсяване и съдържащ частици кондензат, липсва емулгираща тенденция на кондензата, CO версия за агресивни кондензати, напълно автоматичен мониторинг с LED дисплей, захранване 24 V или 230 V.Система за третиране на кондензат ALM-OWS (сепаратор масло-вода)


  • Успешно отделяне на минерално масло, синтетично масло и стабилни кондензатни емулсии чрез високоефективните елементи - за максимална надеждност.

  • Използване на високоефективни филтърни елементи.

  • Технически характеристики+

       При производството на сгъстен въздух се образува кондензат. Този кондензат е замърсен с масло, което се използва за работата на компресора. Тъй като замърсеният кондензат не трябва да се изхвърля в канализацията, той трябва да бъде отделен от маслото. Серията сепаратори масло-вода ALM-OWS премахват надеждно натрупванията на масло в кондензата в системите за сгъстен въздух. Безопасното отделяне на маслото от кондензата преминава през няколко етапа на отделяне и се филтрира през няколко филтърни елемента. Елементите за адсорбция на маслото комбинират различни видове адсорбционни технологии за постигане на остатъчно съдържание на масло под 10 ppm. Първият маслено-адсорбиращ елемент има индикатор за насищане и осигурява визуален контрол, което позволява визуално наблюдение на сепаратора. Последният етап съдържа специално подбран активен въглен за отделяне на останалите примеси.Система за третиране на кондензат ALM-WS(система за разделяне на масло/вода)


       Системите за разделяне на масло/вода ALM-WS са приложими за кондензати с 5% съдържание на масло, които са изключително вредни за околната среда ако се заустват към отпадните води без пречистване.КОНТАКТИ

+359 (0) 889-886-245
и
+359 (0) 876-458-166

АЛМ-БГ ООД
София, България

+359 (0) 889-886-245
+359 (0) 876-458-166
alm_bg@abv.bg
www.almig-bg.com
ул. "Хайдут Сидер"8, лаб. корпус ет.1

АЛМ-БГ ООД
Пловдив, България

+359 (0) 889-886-245
alm_bg@abv.bg
www.almig-bg.com